Opleidingstraject Adriaanse Transport

Vakmensen zijn onmisbaar voor ons bedrijf!

Bij ons werken niet alleen vakmensen, we leiden ze ook op! Om de meer dan 80 (distributie)ritten NL dagelijks in goede banen te leiden is een goed samenspel tussen chauffeurs, magazijn en planning/administratie nodig. Hier werken dan ook vakmensen! Als erkend leerbedrijf leiden we hierbij ook steeds nieuwe vakmensen op. Collegae die beginnen op het magazijn, het vak daar leren, de benodigde diploma’s/rijbewijzen halen en aansluitend het vak op de wagen leren. Op eigen tempo, in een veilige omgeving en met de begeleiding waar nodig. Sinds 2015 bestaat het landelijke beeldmerk voor alle erkende leerbedrijven maar we doen het zelf al tientallen jaren.

Chauffeur (rijbewijs CE)

Als chauffeur ben jij verantwoordelijk voor het op tijd en veilig afleveren van goederen bij onze klanten. Dagelijks doorkruis je heel Nederland. Kan jij er voor zorgen dat onze klanten tijdig en correct worden bediend? 

Logistiek medewerker

Als logistiek medewerker ben jij verantwoordelijk voor de ontvangst, controle, opslag, verzamelen en verzendklaar maken van goederen. Kan jij er voor zorgen dat de juiste spullen op het juiste moment op de juiste plaats zijn?

logistiek teamleider

Als logistiek teamleider ben jij verantwoordelijk voor het aansturen van een team binnen ons magazijn. Je organiseert het werk van je team, geeft leiding en werkt zelf ook mee. Kan jij er voor zorgen dat je team optimaal presteert?

logistiek supervisor

Als logistiek supervisor ben jij verantwoordelijk voor het aansturen van het werkproces. Je stuurt alle activiteiten in het magazijn aan. Kan jij er voor zorgen dat het magazijnproces volledig vlekkeloos verloopt?