Realisatie duurzame locatie op bedrijventerrein Dombosch

Na de aankoop van 20.000m2 grond + gebouwen op bedrijventerrein Dombosch 5 maanden geleden start Adriaanse Transport binnenkort met de sloop en herbouw. 800 zonnepanelen, goede faciliteiten voor chauffeurs, voldoende parkeerplek, een gasloos kantoor, een plek van samenkomst van denkers en doeners worden o.a. gerealiseerd.

Adriaanse Transport bestaat sinds 1924 en is via de Prins Hendrikstraat en het Sandoel terecht gekomen op bedrijventerrein Dombosch (Snoekweg). Met 50 wagens, 20.000m2 opslagruimte en 80 medewerkers is het familiebedrijf uitgegroeid tot een belangrijke regionale speler op distributiegebied. Meer dan 70 ritten vertrekken dagelijks vanuit Raamsdonksveer naar bestemmingen in heel NL.

Op de huidige locatie is het bedrijf echter uit zijn jasje gegroeid en daarom is 5 maanden geleden een nieuwe locatie van 20.000m2 aangekocht. Ruimte die in gebruik genomen zal worden aanvullend op de huidige vestigingslocatie. Deze nieuwe locatie bevindt zich op een zichtplek op Dombosch (Zalmweg) en zal ook met dat uitgangspunt ontwikkeld worden. Voorzien zal worden in een passende uitstraling, goede voorzieningen voor de medewerkers en voldoende parkeerruimte.

Maar de mogelijkheden gaan verder en graag wil het bedrijf zich extra richten op de toekomst. Innovatief en duurzaam bezig zijn! Het pand zal voorzien worden van honderden zonnepanelen en een gasloos kantoor. Ook laadpalen voor elektrische wagen zullen vanzelfsprekend niet ontbreken. De sloop start 2e helft oktober en voor Pasen 2019 zal Adriaanse Transport op de nieuwe locatie aan de Zalmweg volledig operationeel zijn.