Eerste 2 DAF’s CF Euro6 in gebruik

Duurzaam en verantwoord ondernemen begint vandaag en is belangrijk voor morgen

Eerste 2 DAF’s CF Euro6 in gebruik

Met de ingebruikname van 2 DAF’s CF voorzien van de nieuwste euro 6 PACCAR MX-11 motoren investeert Adriaanse Transport verder in de toekomst: Duurzaam en verantwoord ondernemen begint vandaag en is belangrijk voor morgen.

 

De nieuwe state-of-the-art 400pk PACCAR MX-11 motoren onderscheiden zich door compacte afmetingen, optimale brandstofefficiency en een laag gewicht en geluidsniveau, in combinatie met uitstekende prestaties en maximale betrouwbaarheid. Gekozen is hierbij voor de CF-uitvoering met een ruime slaapcabine zodat de chauffeur oa verrassend veel binnenruimte heeft, een gemakkelijke instap, uitstekend uitzicht en een ergonomisch doordachte werkplek.

Adriaanse Transport is met meer dan 70 ritten dagelijks gespecialiseerd in de distributie binnen NL. Het familiebedrijf bestaat sinds 1924 en onderscheidt zich oa met haar kwaliteit en flexibiliteit: De klanten worden ontzorgd op transportgebied zodat zij kunnen doen waar zij goed in zijn.

Dat Adriaanse Transport maatschappelijk verantwoorden ondernemen mede als doelstelling heeft blijkt niet alleen uit deze aanschaf en het sinds enkele weken in de praktijk uittesten van een LZV (Lang Zwaar Voertuig). Het bedrijf ondersteunt ook al jaren de Cliniclowns middels reclametrailers die in NL rondrijden en ook ondersteunt het bedrijf een professioneel topsporter op zijn weg naar Rio.