Adriaanse Transport koopt nieuwe locatie op Dombosch

Verkoop terrein Adriaanse Transport + aankoop terrein Zalmweg

Adriaanse Transport heeft een brede regionale klantenkring waarvoor het de distributie binnen NL (B2B) verzorgt en werkt oa nauw samen met overbuurman VPK Packaging. De voor oa deze samenwerking ter beschikking staande faciliteiten voldoen nu en de eerste jaren. Extra logistieke capaciteit richting de toekomst is echter gewenst zodat beide bedrijven zich met elkaar maar ook los van elkaar kunnen blijven ontwikkelen.

In goede samenspraak is daarom besloten dat VPK het terrein + pand aan de Snoekweg koopt (totaal terreinoppervlak 20.000m2). Adriaanse Transport zal direct hierop aansluitend het terrein van de voormalige Gebroeders Adriaanse/Lucas aan de Zalmweg kopen (totaal terreinoppervlak ook 20.000m2). De operatie van Adriaanse voor transport/distributie zal echter voorlopig nog niet veranderen en via de Snoekweg blijven verlopen. Op de Zalmweg zal Adriaanse Transport namelijk gaan (ver)bouwen vanaf/vanuit de bestaande gebouwen om daar een prima uitgeruste opslag/crossdock met kantoorfaciliteit te krijgen. Zodra dat gereed is verplaatst Adriaanse de operatie naar het nieuwe terrein.

De directies van VPK en Adriaanse Transport zijn zeer content met de kansen die deze dynamiek nu en in de toekomst gaat bieden voor beiden.