Historie

Adriaanse Transport is 1924 opgericht door (Nol)Bertus Adriaanse.

Begonnen als bodedienst binnen de Langstraat is het bedrijf na de tweede wereldoorlog gaan groeien. Het eerste pand van het bedrijf stond in de Prins Hendrikstraat en vanaf daar verhuisde het bedrijf naar het Sandoel (voormalig bedrijventerrein Boterpolder).

Ad Adriaanse is sinds 1962 werkzaam bij het bedrijf en nam het roer over. Het bedrijf groeide verder op het Sandoel en toen de uitbreidingsmogelijkheden daar ten einde waren werd in 1991 de eerste fase van het huidige pand op de Snoekweg (bedrijventerrein Dombosch) gerealiseerd. De tweede fase van dit huidige pand werd in 1996 gerealiseerd waarna de bedrijfsactiviteiten centraal aan de Snoekweg werden ondergebracht.

Na zijn opleiding aan de Vervoersacademie en 14 maanden militaire dienst kwam Henk Adriaanse in dienst bij het bedrijf als administratief medewerker. Hij nam in 1998 de leiding van het bedrijf over en onder zijn leiding is het bedrijf verder gegroeid tot een logistiek dienstverlener die met 70 (distributie)ritten werkdagelijks  gespecialiseerd is in NL. Ook beschikt het bedrijf over 16.000m2 op- en overslag aan de Snoekweg in Raamsdonksveer.